Welkom


LET OP:

Momenteel is Voetreflextherapie Rosmalen aan het verhuizen.

De praktijk op het adres Alverborch 13 in Rosmalen wordt per 4 juli 2020 gesloten, maar de behandelingen worden binnenkort tijdelijk op een andere manier hervat.

Op dit moment is het mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling bij u thuis of andere locatie van uw keuze. Binnenkort is het ook mogelijk om in een praktijkruimte in Rosmalen, of in de buurt ervan, af te spreken.

Wil je weten wat op dit moment de mogelijkheden zijn?
Bel of mail dan even!tel. 06-25226833
e-mail: info@vrtr.nl


Heb je acute of chronische klachten en zoek je een natuurlijke oplossing hiervoor? Dan ben je aan het goede adres!

Je kunt bij mij terecht voor behandelingen met voetreflextherapie, Metamorfosemassage, cupping, TDP-lamp, Access Bars, reiki of een combinatie daarvan. Een magnesiumpakking is helaas op dit moment niet mogelijk.

Neem gerust een kijkje op deze website voor informatie. Stuur even een berichtje als je nog vragen hebt, aanvullende informatie wilt, maar ook als je gewoon eens een kijkje wilt nemen in de praktijkruimte, ben je van harte welkom!

Kortom, een behandeling ‘op maat’, omdat geen mens hetzelfde is!


Dit zeggen bezoekers over Voetreflextherapie Rosmalen:

5,0 rating

Heerlijk even tot jezelf komen, ik kan het niet beter beschrijven. Lunette heet je ontzettend warm en rustgevend welkom. Ze is een echte professional en voelt haarfijn aan waar ze zich op moet focussen. Ik kom graag bij haar terug om er heerlijk ontspannen, maar vol energie weer weg te gaan!

Bianca
5,0 rating

Hoi Lunette, ik zou je nog even laten weten wat de Access Bars behandeling voor onze dochter heeft gedaan. We hebben een heel ander kind gekregen. Ze is veel rustiger in haar hoofd en ze gaat niet meer zo tegen ons in, waardoor ze ook niet meer zo fel reageert als we zeggen dat iets niet kan.
Op school gaat het naar mijn idee ook beter, ik moet nog aan de juf vragen hoe het nu gaat.
We staan ervan versteld wat het heeft gedaan. We hadden er ook niet echt een verwachting van. Maar het heeft ons gezin echt goed gedaan. Bedankt hiervoor!

anoniem
5,0 rating

Lunette is een echte vakvrouw, geduldig, nuchter en met het hart op de goede plaats. voelde me meteen op mijn gemak. Na mijn 3de behandeling ben ik weer een beetje dichter bij mezelf gekomen. Ben meer in balans en slaap ik ook beter. Ik zie mijn voetreflexbehandelingen als een soort afko-keuring. Mankeer je nog niet echt iets dan zorg je er wel voor dat dat ook zo blijft. Dat zou iedereen moeten doen. Lunette heel veel succes, ik wens je heel veel vrolijke voeten toe.

Marielle van Well
5,0 rating

Lunette, een warme persoonlijkheid, en een prachtige rustgevende, ontspannende omgeving met sfeermuziek, geven je meteen een goed gevoel. Ik ben een erg slechte slaper en heb als zwakke plek mijn onderrug. Ik ben blij dat Lunette mij hierbij kon helpen. Lunette geeft je ook meer mee dan alleen de voetreflextherapie, als je wilt tenminste, want ze dringt zeker niets op. Het was voor mij een groot stuk ontspanning waar ik normaal gesproken geen tijd voor neem. Ik kan het iedereen aanraden. Tevens heb ik een korte demonstratie gekregen van reiki. Hier dacht ik te nuchter voor te zijn, maar heb toch echt het ongelooflijke effect mogen ervaren. Lunette hartelijk dank voor al je goede zorgen en oprechtheid.

Marian
5,0 rating

Vandaag een hele fijne behandeling gehad van Lunette. Was moe en wilde in bed blijven liggen. Ook nog wat verkouden, maar Lunette wachtte op mij. Warm ontvangst in een hele fijne sfeervolle kamer… prettig intakegesprek. Volkomen comfortabel liggend op een verwarmd bedje onderging ik de behandeling. Ontspannen.. doezelen.. voelde knopen uit mn buik verdwijnen.. verlichting in mn hoofd.. geen niesbuien of traanogen. Het was een heel fijn gebeuren. Heel blij en dankbaar Lunette Saris dat ik dit mocht ervaren. Ga zeker terugkomen om de hele kuur te ervaren, heb nu al een fijn relaxed gevoel. Een aanrader voor een ieder, al is het alleen al voor de fijne “massage” van de overbelaste voetjes. Dank Lunette!

Sandra Themen

klik hier voor meer aanbevelingen

error: Content is protected !!