Welkom


LET OP:

Momenteel is Voetreflextherapie Rosmalen aan het verhuizen.

De praktijk op het adres Alverborch 13 in Rosmalen wordt per 4 juli 2020 gesloten, maar de behandelingen worden binnenkort tijdelijk op een andere manier hervat.

Op dit moment is het mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling bij u thuis of andere locatie van uw keuze. Binnenkort is het ook mogelijk om in een praktijkruimte in Rosmalen, of in de buurt ervan, af te spreken.

Wil je weten wat op dit moment de mogelijkheden zijn?
Bel of mail dan even!tel. 06-25226833
e-mail: info@vrtr.nl


Heb je acute of chronische klachten en zoek je een natuurlijke oplossing hiervoor? Dan ben je aan het goede adres!

Je kunt bij mij terecht voor behandelingen met voetreflextherapie, Metamorfosemassage, cupping, TDP-lamp, Access Bars, reiki of een combinatie daarvan. Een magnesiumpakking is helaas op dit moment niet mogelijk.

Neem gerust een kijkje op deze website voor informatie. Stuur even een berichtje als je nog vragen hebt, aanvullende informatie wilt, maar ook als je gewoon eens een kijkje wilt nemen in de praktijkruimte, ben je van harte welkom!

Kortom, een behandeling ‘op maat’, omdat geen mens hetzelfde is!


Dit zeggen bezoekers over Voetreflextherapie Rosmalen:

5,0 rating

Er nieuwsgierig naar toe gegaan om te zien wat er kon gebeuren. Voorheen erg sceptisch over dingen als voetreflex. Het als zeer prettig ervaren. Ook echt frappant om te merken wanneer ik ergens last van had dit beaamd werd door de plekke op mijn voet waar het gebied mee in verbinding staat.

Roel van den Bosch
5,0 rating

Omdat ik door mijn werkhouding last van pijnlijke voeten en benen begon te krijgen ben ik via via terecht gekomen bij Lunette. Dankzij een 4 wekelijkse behandeling heeft ze mij hier voor een groot deel vanaf geholpen. Aan het begin van de behandelingen stelde ze mij direct op mijn gemak. En in haar mooie sfeervolle werkruimte voelde ik me ook vrijwel direct thuis. Na afloop van een behandeling heb ik zelfs een Quantum Touch behandeling gehad, waarna ik een positieve verandering opmerkte. Ik ben erg blij met de waardevolle tips en adviezen die ik heb meegekregen en het meedenken. En ik ben erg dankbaar dat ik weer bewuster ben geworden van de noodzaak om nog beter naar de signalen van mijn lichaam te luisteren.

Bianca Snip
5,0 rating

Ik heb door de behandelingen meer energie gekregen. Daarnaast heeft Lunette me geleerd hoe te ontspannen, want dat was iets wat me steeds maar niet lukte. Lunette heeft me daarvoor enkele tips en handigheidjes gegeven naast de voetreflextherapie. Bedankt lunette

Marc
5,0 rating

Lunette is een fijn mens. We kunnen goed met elkaar praten, maar ook stil zijn. Haar behandelingen zijn heerlijk, ook al is niet alles geschikt voor mij. Sinds haar voetreflexbehandelingen slaap ik beter en zit ik lekkerder in mijn vel.

Karin

klik hier voor meer aanbevelingen

error: Content is protected !!