Welkom

Heb je acute of chronische klachten en zoek je een natuurlijke oplossing hiervoor? Dan ben je aan het goede adres!

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Rosmalen, waar ik een sfeervolle, ontspannende behandelruimte heb ingericht.

Hier kun je terecht voor behandelingen met voetreflextherapie, Atlasmassage (een nek-/schoudermassage), Metamorfosemassage, magnesiumpakking, Dorn-therapie, Breuss-massage, cupping, TDP-lamp, Access Bars, reiki of een combinatie daarvan.

Kortom, een behandeling ‘op maat’, omdat geen mens hetzelfde is!

Indien gewenst is een behandeling op een andere locatie ook mogelijk, bijvoorbeeld bij je thuis. (Afhankelijk van de afstand kunnen hiervoor reiskosten in rekening worden gebracht)

Neem gerust een kijkje op deze website voor informatie. Stuur even een berichtje als je nog vragen hebt, aanvullende informatie wilt, maar ook als je gewoon eens een kijkje wilt nemen in de praktijkruimte, ben je van harte welkom!


Nieuw: de Metamorfosemassage!

Vanaf nu is het mogelijk te reserveren voor de metamorfosemassage!

De metamorfosemassage is een eenvoudige, zeer zachte massagetechniek, waarbij het gaat om een natuurlijk herstel van het evenwicht tussen denken, voelen en willen.

Kijk hier voor meer informatie!Dit zeggen bezoekers over Voetreflextherapie Rosmalen:

5,0 rating

Er nieuwsgierig naar toe gegaan om te zien wat er kon gebeuren. Voorheen erg sceptisch over dingen als voetreflex. Het als zeer prettig ervaren. Ook echt frappant om te merken wanneer ik ergens last van had dit beaamd werd door de plekke op mijn voet waar het gebied mee in verbinding staat.

Roel van den Bosch
5,0 rating

Omdat ik door mijn werkhouding last van pijnlijke voeten en benen begon te krijgen ben ik via via terecht gekomen bij Lunette. Dankzij een 4 wekelijkse behandeling heeft ze mij hier voor een groot deel vanaf geholpen. Aan het begin van de behandelingen stelde ze mij direct op mijn gemak. En in haar mooie sfeervolle werkruimte voelde ik me ook vrijwel direct thuis. Na afloop van een behandeling heb ik zelfs een Quantum Touch behandeling gehad, waarna ik een positieve verandering opmerkte. Ik ben erg blij met de waardevolle tips en adviezen die ik heb meegekregen en het meedenken. En ik ben erg dankbaar dat ik weer bewuster ben geworden van de noodzaak om nog beter naar de signalen van mijn lichaam te luisteren.

Bianca Snip
5,0 rating

Ik heb door de behandelingen meer energie gekregen. Daarnaast heeft Lunette me geleerd hoe te ontspannen, want dat was iets wat me steeds maar niet lukte. Lunette heeft me daarvoor enkele tips en handigheidjes gegeven naast de voetreflextherapie. Bedankt lunette

Marc
5,0 rating

Lunette is een fijn mens. We kunnen goed met elkaar praten, maar ook stil zijn. Haar behandelingen zijn heerlijk, ook al is niet alles geschikt voor mij. Sinds haar voetreflexbehandelingen slaap ik beter en zit ik lekkerder in mijn vel.

Karin

klik hier voor meer aanbevelingen

error: Content is protected !!