Access Bars

Wat is Access Bars™

Rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam. Bars betekent banen en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen vormen door en om het hoofd. Daar ligt de elektrische lading van onze gedachtes, houdingen, beslissingen, ideeën en overtuigingen die we in ons leven hebben opgeslagen. Als deze punten activeren, ontladen ze zich van spanning en komt er ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?
Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op uw rug ligt. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt, waardoor de lading van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet. Vergelijk het met een computer, waarvan de ‘bad blocks’ worden gewist en die wordt gedefragmenteerd.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van uw bars?
Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na 1 sessie. Op zijn minst zal u zich ontspannen en rustig voelen, alsof u een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over drie tot vier weken uitwerken. Ieder persoon is anders, daarom ervaart iedereen de het op een andere manier. Bars is een ervaring die een verrijking kan zijn en steun aan mensen door hun kracht te geven.

Access Bars en zwangerschap/bevalling
Het nalopen van de Bars tijdens de zwangerschap is volledig veilig.

Tijdens je zwangerschap kun je te maken krijgen met diverse ongemakken. Bars kan helpen bij vrijwel alle zwangerschaps gerelateerde klachten.

Bijkomend voordeel is dat de bevalling sneller en makkelijker kan gaan.

Access Bars™ bij baby’s en kinderen
Bij baby’s die tijdens de geboorte een trauma hebben opgelopen kan het helpen bij:

– huilen
– overstrekken
– voedingsproblemen
– slecht slapen

Bij oudere kinderen kan het helpen bij:

– ADHD
– PDD/NOS
– Asperger
– faalangst
– hechtingsproblemen
– puberteitsproblemen

Bij kinderen werkt de behandeling snel, dus is de behandeling korter dan bij volwassenen.

Ervaringen
Bars is een ongelofelijk effectieve techniek voor stress-vermindering, angst, depressie, slaapbevordering, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens, enz. Zelfs mensen met een hersenbloeding, Parkinson en epilepsie kunnen veilig een sessie doen, waarvan ook veel verbetering ondervonden in hun gesteldheid. Het kan gedaan worden op baby’s en op mensen van boven de 90 jaar oud.

Veel vrouwen die een sessie hebben gedaan tijdens hun zwangerschap hebben aanzienlijk minder zwangerschapsziekte en geboortetrauma ervaren met een gemiddelde bevallingsduur van maar 4-5 uur.

Kosten Access Bars™ behandeling

2 thoughts on “Access Bars”
 1. Hallo Lunette,
  Ik zou je nog even feedback geven van ….. (naam dochter):

  Tot nu toe is er alleen maar positiviteit bij … . Ze is vrolijk, heeft weer uitstraling, luistert beter, heeft weer eigen initiatief, meer zelfvertrouwen, durft voor zichzelf op te komen. Dus inderdaad zoals je al vertelde een opwaartse spiraal.

  Wat een verbluffend resultaat. Ze kan niet uitleggen hoe het komt dat er verandering heeft plaatsgevonden, maar dat geeft niet. Er is in ieder geval resultaat en dat is het belangrijkste.

  De volgende vakantie maak ik weer een afspraak voor …. om het toch even bij te houden (APK). Met mij gaat het ook goed. Geen pijn meer in mijn nek, maar af en toe ben ik nog wel onrustig. Gelukkig geniet ik nu meer van dingen. Tja, en als het goed gaat met mijn kinderen dat gaat het ook beter met mij.

 2. Hoi Lunette, ik zou je nog even laten weten wat de Access Bars behandeling voor onze dochter heeft gedaan. We hebben een heel ander kind gekregen. Ze is veel rustiger in haar hoofd en ze gaat niet meer zo tegen ons in, waardoor ze ook niet meer zo fel reageert als we zeggen dat iets niet kan.
  Op school gaat het naar mijn idee ook beter, ik moet nog aan de juf vragen hoe het nu gaat.
  We staat ervan versteld wat het heeft gedaan. We hadden er ook niet echt een verwachting van. Maar het heeft ons gezin echt goed gedaan. Bedankt hiervoor!

Comments are closed.

error: Content is protected !!