Atlas Massage, in 10 minuten merkbaar resultaat!

Atlas Massage, de slechts 10 minuten durende, zeer effectieve nek-/schoudermassage…

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek of arm- of schouderklachten als gevolg van overbelasting. Migraine, clusterhoofdpijn en chronische hoofdpijnen komen ook vaak voor. In veel gevallen worden knopen hardhandig weggemasseerd, wat met pijn en ongemak gepaard kan gaan. Gelukkig kan dit ook anders!

Met een speciale techniek worden de wervel en gewrichten op een zachte en natuurlijke manier losgemaakt en wordt de doorbloeding extra gestimuleerd, waardoor klachten zullen verdwijnen. Met de Atlas Massage kunnen pijnklachten en bewegingsbeperking als gevolg van scheefstand van de nekwervels en de wervels tussen de schouderbladen, snel en effectief, maar wel op een zachte en veilige manier worden verminderd. Doordat bij de Atlas Massage geen hulpmiddelen worden gebruikt of wordt gekraakt, maar op een natuurlijke, zachte wijze wordt behandeld, heeft men na een behandeling vrijwel nooit last van een vervelende napijn of een beurs gevoel.  Voor de Atlas Massage wordt gebruikgemaakt van een massagestoel. 

De ontspannende Atlas Massage duurt slechts 10 minuten en staat garant voor een verbluffend merkbaar resultaat.

ATLAS-LUMBAAL MASSAGE
Deze behandeling is een combinatie van de hierboven omschreven Atlasmassage en een massage van de onderrug (lumbaal), zodat dus de hele rug behandeld wordt.

ATLAS MASSAGE + CUPPING
De Atlasmassage kan worden aangevuld met een cupping-behandeling, voor een nog dieper effect!

Kijk hier voor de verschillende tarieven.

afspraak maken

Disclaimer
De Atlasmassage© is uitsluitend een ontspannende wellness massage om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van diverse hoofd-, nek-, schouder- en armklachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg.
Ondanks dat de meeste cliënten van mij aangeven dat ze een ongekend positief resultaat hebben ervaren bij de Atlasmassage, is dit per persoon afhankelijk. Ik kan daarom geen garanties geven en wil geen medische claims doen met betrekking tot de Atlasmassage.

error: Content is protected !!