Behandelvormen algemeen

In onze praktijk wordt een zorgvuldig uitgekozen pakket aan behandelvormen aangeboden. Deze behandelvormen vullen elkaar prachtig aan, zodat ze eventueel naast elkaar kunnen worden ingezet, afhankelijk van uw klachten. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg!  

Voetreflexologie

Een veilige therapievorm, die kan worden toegepast bij veel verschillende soorten lichamelijke en psychische klachten. De therapie is bedoeld om het zelfherstellend vermogen van de mens te stimuleren door middel van het geven van impulsen onder en op de voeten. Voetreflextherapie is geschikt voor iedereen van 0 tot 100 jaar! Bovendien is het erg ontspannend.

Access Bars

Rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam. Bars betekent banen en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen vormen door en om het hoofd. Daar ligt de elektrische lading van onze gedachtes, houdingen, beslissingen, ideeën en overtuigingen die we in ons leven hebben opgeslagen Als deze punten activeren ontladen ze zich van spanning en komt er ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden.

Metamorfosemassage

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

Veel mensen hebben – net als de rups – kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.

Reiki

Net als bij acupunctuur, yoga, tai chi enz. wordt bij reiki gebruikgemaakt van stroming van levensenergie. De energie zorgt voor balans en kracht in lichaam en geest en een sessie is erg ontspannend. Bij een reiki-sessie wordt gebruik gemaakt van handoplegging, waarbij deze energie wordt doorgegeven.

Behandeling op maat

Bij deze behandeling wordt, uiteraard in overleg met u, een combinatie van alle verschillende technieken gebruikt om tot het gewenste resultaat te komen.

Disclaimer
Voetreflexologie, metamorfosemassage, Access Bars, en reiki zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Ik raad u daarom aan altijd de adviezen en voorschriften van reguliere artsen en specialisten op te volgen, de behandelmethoden strikt na te leven en voorgeschreven medicatie te gebruiken.

error: Content is protected !!