Even voorstellen

Mag ik mij even aan je voorstellen?

Mijn naam is Lunette Saris-de Ruiter, geboren in 1959, getrouwd en trotse moeder van een lieve zoon en dochter en trotse oma van vier prachtige kleinkinderen .Mijn missie is om mensen te helpen om (weer) in balans te komen, zowel geestelijk als lichamelijk. Bewustwording is een eerste stap naar verandering.

In het verleden heb ik verschillende beroepen gehad, onder andere in de ziekenverzorging. Enige jaren geleden besloot ik van mijn hobby mijn beroep te maken en een opleiding tot voetreflexologe te gaan volgen bij de Bond voor Europese Reflexologen (B.E.R.). Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Het is elke keer weer prachtig om te zien wat voetreflexologie met mensen kan doen!

Daarnaast ben ik geïnitieerd in Reiki en heb ik een aantal cursussen gevolgd, waaronder Metamorfosemassage en Access Bars. Dit alles met het doel om mijn cliënten zo goed van hun klachten af te helpen.

Ik heb een eigen praktijk aan huis, waar ik mijn gasten een warm welkom geef en ze met hart en ziel niet alleen behandel maar ook in de watten leg. Ik probeer van elke behandeling een heerlijk ontspannende beleving te maken! 

Naast voetreflexbehandelingen kunt u dus bij mij terecht voor :

Access Bars
Metamorfosemassage
Reiki

Voor alle behandelmethoden kunnen afzonderlijke afspraken worden gemaakt, maar natuurlijk ook in combinatie met elkaar. In dat geval is er sprake van een combinatiebehandeling, waarvoor een speciaal tarief wordt gehanteerd.

Ik wil je graag de beste dienstverlening bieden. Ik zal dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen.
Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met me op. Ik hoop je snel te zien!

Een liefdevolle groet,

Lunette

error: Content is protected !!