Voetreflex – de behandeling

De voetreflexbehandeling

De behandeling worden uitgevoerd in de behandelruimte, een rustgevende omgeving met aangepast licht, kaarsen, geuren en muziek die bijdraagt aan een diepere onspanning, waardoor een ontspannen sfeer wordt gecreëerd en u zich even helemaal van de rest van de wereld kunt afzonderen.

Aan het begin van de eerste behandeling hebben we een kort intakegesprek (van circa een kwartier), waarna de eigenlijke behandeling volgt.  Deze vindt plaats in een comfortabele behandelstoel en duurt circa één uur.

In overleg kunnen we kiezen voor een voetenbad vóór aanvang van de behandeling, waardoor de ontgifting in gang wordt gezet en de doorbloeding wordt verbeterd, waardoor het effect van de behandeling nog groter zal zijn.

Afhankelijk van de aard en ernst van de klachten is het aan te raden ten minste 4 tot 6 afspraken te maken met een tussenliggende periode van ongeveer 1 week.
Na de behandelingencyclus zou u ervoor kunnen kiezen bijvoorbeeld één keer vier tot zes weken een behandeling te ondergaan als een soort ‘onderhoud’.

Tijdens en na een behandeling kunnen verschillende reacties optreden. Dit is volkomen normaal en een teken dat het lichaam reageert.

TIP: Het is aan te raden tijdens de behandeling comfortabele kleding te dragen en een broek waarvan de pijpen tot boven de knie opgerold kunnen worden.
error: Content is protected !!